Konfirmant 2020? Husk infomøte tysdag 27. august!

Mens årets konfirmantar ser fram til samtalegudsteneste og sjølve konfirmasjon i den flotte og tradisjonsrike Ulstein kyrkje, er det tid for eit nytt kull å melde seg på konfirmasjonstida.

Tysdag 27. august kl. 18.00 er det innskrivingssamling for nytt konfirmantkull i Ulstein kyrkje. Dette infomøtet vil innehalde VIKTIG informasjon om påmelding til konfirmasjon, og er meint for både konfirmantar og deira foreldre/føresette. I konfirmasjonstida opplever vi mykje i lag, med samlingar i kyrkja, leir, ulike gudstenester, fasteaksjonen og mykje anna. Du vil bli meir kjent med Bibelen, kristne tradisjonar og fellesskapen i kyrkja, og du vil kunne finne ut korleis dette har ein plass i ditt liv. Alle som er født i 2005 kan melde seg på konfirmasjonsundervisninga som avsluttast med konfirmasjonsgudstenestar 12. og 13. september 2020. Du treng ikkje å vere døypt for å følgje konfirmantundervisninga.

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: