Kyrkja på kjøpesenteret

Blåhuset har vore så velvillig å stille med eit lokale som sto mørkt i 2. etg – og der vil du no kvar onsdag mellom kl. 11.00 og 15.00 finne eit triveleg og sosialt møtepunkt for alle som vil.

Det vil primært vere diakonstaben i kyrkja som er til stades, men også andre tilsette i kyrkja og på sikt kanskje også frivillige. Diakonvikar Mari Ann Vattøy som leiar prosjektet, seier det slik: Det at vi er til stades på kjøpesenteret håper vi skal vere med på å senke terskelen for kontakt med diakonien, som er kyrkja si omsorgsteneste i praksis. Verdiar som nestekjærleik og inkluderande fellesskap står sentralt. Vi skal vere ei teneste også for dei som ikkje søker kyrkja til vanleg, så då er eg opptatt av å vere der folk er, ferdast og oppheld seg. Her på senteret kan både vaksne og unge stikke innom for ein prat for kva som helst, ha ein kort eller lang samtale eller kanskje gjere ein avtale for seinare. Ingen tema er for små eller store og vi tilbyr enkel servering av ein kopp kaffi/te. Vi håper og trur at dette tiltaket kan vere med å også forebygge einsemd og isolasjon.

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: