Påskekonsert med Gospelkoret

Påska nærmar seg og Gospelkoret gler seg til årets påskekonsert. Onsdag 21. mars kl 20.00 vil vi fylle Ulstein kyrkje med flott song og musikk. Påskekonserten har blitt ein tradisjon for mange og ei fin anledning til å minnast påska sin bodskap.

Gjennom ein variasjon av gospelsongar, salmar og tekstlesing blir Jesu død og oppstode formidla med glede og takksemd. Einfrid Grindheim dirigerer koret og Bjørnar Hovlid er pianist og bandleiar. Koret håpar konserten blir ei god og stemningsfull innleiing til påskehøgtida som kjem.

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: