Ledig stilling på kyrkjekontoret i Vang

Vil du bli ein del av staben i kyrkja i Vang i Valdres?

Kontormedarbeidarstilling i 50 % på kyrkjekontoret i Vang i Valdres er ledig med tiltreding snarast mogleg.

Hovudoppgåver: Sekretærfunksjon for sokneråd, sokneprest og Kyrkjeleg fellesråd, arkivering, Vang menighetsblad, statistikk, kyrkjeval, media. Løn etter vanleg tariff for kontormedarbeidar. Må vere medlem i Den norske kyrkja.

Søknad og CV sendast innan 1. juni 2020 til kyrkjekontoret. Spørsmål om stillinga kan rettast til kyrkjeverje Guro Hovda på tlf. 41265178 eller leiar i fellesrådet, Steinar Frøyen tlf. 40469080.

Kontaktinformasjon for Vang kyrkjelege fellesråd

Vang kyrkjeleg fellesråd
Kontor på Vang kommunehus. Ope måndag - torsdag kl 09:00 - 15:00
Prestekontoret i Drengestøga. Ope tysdag - fredag 09:00 - 15:00 eller etter avtale.

Adresse: Tyinvegen 5161
2975 VANG I VALDRES