Dugnad på kyrkjegardane 2020

Denne våren kan vi ikkje møtast til dugnad som før, men arbeidet må gjerast og sokneråda håpar mange vil ta ei lita økt kvar for seg. Det vert lagt til rette på litt ulike måtar.

Ved alle kyrkjegardar er det lagt ut svarte avfallssekkar, og det er fint om alt avfall blir lagt i sekkane slik at det ikkje bles utover.

Øye: Alle ryddar ved sine graver og litt av fellesarealet. Legg avfallet i sekkar og legg det i tilhengaren som  blir sett ved kyrkja 11.-12. mai.

Vang: Alle ryddar ved sine graver og litt av fellesarealet. Legg avfallet i sekkar og legg det i tilhengaren som blir sett ved kyrkje frå 4. – 11. mai.

Heensåsen: Alle ryddar ved sine graver og litt av fellesarealet. Legg avfallet i sekkar og set dei ved avfallsbingen som no er sett ut att. Det blir og sett opp ein avfallsdunk til alt ikkje-organisk avfall.

Høre: Soknerådet arrangerer dugnad onsdag 13.mai kl.18.00 og dei ber dei som ynskjer å bidra om å ta kontakt med Marta Bjørnøy Lalim på 97756665 for meir informasjon.

Kontaktinformasjon for Vang kyrkjelege fellesråd

Vang kyrkjeleg fellesråd
Kontor på Vang kommunehus. Ope måndag - torsdag kl 09:00 - 15:00
Prestekontoret i Drengestøga. Ope tysdag - fredag 09:00 - 15:00 eller etter avtale.

Adresse: Tyinvegen 5161
2975 VANG I VALDRES