Vang menighetsblad

Menighetsbladet er eit viktig bindemiddel mellom folk og kyrkje, og kom ut første gong til jul i 1960. Bladet kjem ut fire gonger i året: påske, sommer, haust og jul.

Det vert levert til alle postkasser til fastbuande av frivillige eller sokneråd og er avhengig av at alle betalar bladpengar. Det er høve å abonnere på bladet for dei som bur utanbygds. Ta kontakt med kyrkjekontoret.Kontonummeret til menighetsbladet er: 2146 30 04444 (Merk kva pengane gjeld)

Frå påskenummeret i 2020 blir menighetsbladet også lagt på nettsida her.

Redaksjonen:

Ingebjørg Wigdel (redaktør), sokneprest Ingebjørg Vik Laugaland, Sidsel Offergaard Jevne, Ragnhild Hovda, Ivar Hemsing, Guro Hovda.

Layout: Ingrid Wigdel.

Kontaktinformasjon for Vang kyrkjelege fellesråd

Vang kyrkjeleg fellesråd
Kontor på Vang kommunehus. Ope måndag - torsdag kl 09:00 - 15:00
Prestekontoret i Drengestøga. Ope tysdag - fredag 09:00 - 15:00 eller etter avtale.

Adresse: Tyinvegen 5161
2975 VANG I VALDRES