Nye opningstider på telefon

Frå mandag 11.mai innfører vi nye opningstider for telefonar til kyrkja i Alver. Ny opningstid for hovudnummeret vårt er mellom kl. 10 og 14 alle kvardagar.

Vi ser oss diverre nøydde til å redusere opningstida for hovudnummeret vårt til tidsrommet kl 10:00 til kl 14:00 alle kvardagar.

Etter kvart innfører vi også andre nummer, m.a. for fakturaspørsmål. Dei nummera vil få same opningstid som hovudnummeret.

Beredskapsnummeret vårt, 4000 7410 er opent mellom kl 14 og 22 på kvardagar og kl 09 og 22 i helgene. Dette nummeret skal berre brukast ved akutt behov for å få kontakt med leiinga i Alverkyrkja.

Vi minner om at mange gjeremål, t.d. tinging av dåp og vigsel, kan gjerast elektronisk på nettsidene våre. Der finn du òg våre ulike e-postadresser og andre måter du kan kontakta oss på.

Kontaktinformasjon for Alver kyrkjelege fellesråd

Kontoradresse: