Kontakt oss på epost eller telefon

Som følgje av den pågåande smittesituasjonen er dei fleste planlagde samlingar i kyrkja avlyste eller utsette. Vi er tilgjengelege i kontortid på telefon 40 00 16 91 og epost post.knarvik@kyrkja.no. Les viktig info her.

Staben er tilgjengeleg på telefon og epost. Ta gjerne kontakt! Sokneprest Geir Øy, mobil 988 24 359 og Spesialprest Torbjørn Sæle, mobil 951 41 685 kan kontakst direkte. Her finn du kontaktinfo til alle staben i Knarvik kyrkje.

Vi må alle bidra med det vi kan for å avgrensa smittespreiinga.

Les meir om korona-tiltak på Bjørgvin bispedøme sine sider.

Sjå også melding på Alver kommune sine nettsider.

Vi minner også om at Kirkens SOS kvar dag er tilgjengeleg om du treng nokon å snakka eller chatta med. Telefon 22 44 00 40, kirkens-sos.no