Dagsretreat i Knarvik kyrkje

Velkommen til ein dag der du stoppa opp, vera stille og søka Gud, åleine i fellesskap med andre. Lørdag 24. oktober kan du få ein smak av retreat i Knarvik kyrkje.

I Knarvik kyrkje er det mange rom og god plass til deg.

I løpet av seks timar får du ein smak av retreat gjennom tid i stillheit, tidebøn, Jesus-meditasjon og med rom kreativitet. Du bruker tida slik du ønsker og vel sjølv om du vil legga frå deg mobilen. Det meste av dagsretreaten vil vera i stillheit.

Kaffi, te og vatn er tilgjengeleg. Ta med det du sjølv ønskjer å eta gjennom dagen.

Retreaten er gratis og vert arrangert av Knarvik og Meland kyrkjelyd ved spesialprestane.

Du kan også melda deg på til Torbjørn Sæle (ts657@kyrkja.no) eller Håkon Kinsarvik (hk482@kyrkja.no) innan 18. oktober.

Oppdatering: Framleis leidige plassar. Meld deg på snarast om du ønskjer å vera med.