Søkjarliste

Det er 5 kandidatar som ønskjer å verte ny sokneprest i Knarvik sokn.

Her er offentleg søkjarliste:

1. Unntatt offentlighet, M ***** **** *****, *****
  2. Zimmermann, Jon (35) M Kapellan i Åsane menighet, 5993 OSTEREIDET, Norge
  3. Heggelund, Ida Maria (43) K Sokneprest Tjeldsund 9403 HARSTAD, Norge
  4. Alfreðsson, Sveinn (61) M Konsulent i trafikkopplæring og tildeling av løyve, 220 Hafnarfjörður, Island
  5. Grutle, Cathrine (49) K Seniorprest, 6630 Tingvoll, Norge

Tilsetting skjer i Bjørgvin bispedøme 26. oktober.