Konfirmasjonsundervisning

Nå er vi i gang med konfirmasjonsundervisninga.

Vi gler oss til å komme i gong med konfirmasjonsundervisninga. Til saman er det en gjeng med 42 konfirmantar i år, frå både Austrheim og Fedje. De skal bli kjende med Kristuskransen, med bibelforteljingane og dei skal få lov til å utfolde sin kreativitet. De skal og få masse spennende undervisning fra Per, presten vår.

Dato til samlingane finn du i kalendaren.

Kontaktinformasjon for Austrheim kyrkje

Austrheim kyrkjekontor Austrheimsvegen 1262 5943 Austrheim