Kva skjer med kyrkja lokalt?

Det er viktig å presisere at sokna består. Det er eit mål at kyrkjelyds- og fellesråds-arbeidet skal gå som normalt mens prosessen pågår, men samstundes er det eit ressurs- og kapasitetsspørsmål.

I tida som kjem blir det viktig å diskutere korleis ein skal organisere arbeidet lokalt frå 2020, i høve til dei tilsette i det nye fellesrådsområdet, og det gjeld både fellesrådsoppgåver, gudstenester og anna kyrkjelydsarbeid. I dag er kyrkja både i Os og i Fusa tett på folket lokalt, og kyrkja må også i framtida vere der folk er!

Det gjer at fellesnemnda har i si målformulering at vi skal vere ein profesjonell og framtidsretta organisasjon som er nær folket! Det skal vere eit kontor både i Os og i Eikelandsosen.

Dette er noko som det er viktig å involvere og informere både tilsette og folket i Os og Fusa om under vegs i prosessen.

Kontaktinformasjon for Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd

Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd