Tverlandet Ten Sing

Tverlandet Ten Sing er for ungdom fra 8. klasse og oppover.

Tverlandet Ten Sing har øving på torsdager fra 18.30-21.00 i Tverlandet kirke. Dirigent er Linn-Marie Estensen. Vi har også drama, dans og matgruppe på noen øvinger.

Vi er glad i musikk, men liker også å leke og ha det gøy og sosialt! Vi er en artig og sprudlende gjeng, kom gjerne innom for å se hvordan vi har det. Vi vil alltid bli flere! Vi har konsert hvert semester og reiser på sommertur.

Det koster 500 kr. i året å være med i Ten Sing. Vi er medlem av organisasjonen KFUK-KFUM.

Har du spørsmål, ta kontakt med Ane (se kontaktinformasjon under).

Ten Sing har et eget styre som er valgt på årsmøte. I mai 2020 ble følgende valgt inn i styret:

Nora Rubi Karlsen, leder

Camilla Karlsen, nestleder

Linn Hanssen, sekretær

Frida Marie Berntsen Thomassen, styremedlem

Frøya Brunes, styremedlem

Vara: Maja Lovise Alfredsen

Kontaktinformasjon for Saltstraumen menighet

Postadresse: Mølnbakken 84, 8050 Tverlandet

Kontoradresse:  Mølnbakken 84, 8050 Tverlandet

Besøkstid: man - fre 09:00-14:00 (kan være noe uregelmessig bemanning, men er døren åpen er du hjertelig velkommen inn)

E-post: saltstraumen.menighet@kirken.no