Ålfoten sokn

Ålfoten kyrkje er den eldste kyrkja i Bremanger kommune

Eldbjørg Aske Myklebust

Leiar

eldbjørg.aske.myklebust@bremanger.kommune.no

Ålfoten kyrkje - frå 1610, er enno i bruk.

Kyrkja er nytta til kyrkjelege handlingar og andre tilstellingar. Trusopplæringstiltak er knytt til gudsteneste. Elles skjer trusopplæringstiltak og søndagskule på Ålfoten grendahus, i tilknytning til skulebygget.

Kyrkja er ikkje tilrettelagt for personar med nedsett funksjonsevne, men har teleslynge. Det er handikaptoalett i bårehuset. Det er reservert parkering for rørslehemma.