Bremanger sokn

Våre aktivitetar i Bremanger sokn er vanlegvis knytt til Bremanger kyrkje og Hauge bedehus.

Kontakt Bremanger sokneråd:

Anita Solbakken Nygård 

 Leiar 

             

   aninyga@gmail.com                     

Bremanger kyrkje vart vigsla i 1914. Kyrkja har omlag 350 sitjeplassar. Utanfor kyrkja er det reist  minnestøtte over dei som fall i siste verdskrigen. Fiskarkvinnelaget har også reist eit minnesmerke over fiskarar omkomne på sjøen.

Kyrkja er ikkje godt tilrettelagt for personar med nedsett funksjonsevne, der ein er avhengig av rullestol el.l. for å kome seg inn i kyrkja. Det er montert teleslynge i kyrkjerommet. I enkelte lysforhold kan interiøret opplevast vanskeleg for synshemma.Utanfor er det skilta parkeringsplass for rørslehemma.

Kyrkja blir vanlegvis nytta til kyrkjelege handlingar og nokre trusopplæringsktivitetar. Hauge bedehus blir også nytta til trusopplæringsaktivitetar, barneklubb og andre tilstellingar.  Hauge bedehus er og delvis tilrettelagt for personar med nedsett funksjonsevne.

[Missing text '/cookieconsent/missingConsentSharing' for 'Norwegian, Nynorsk (Norway)'][Missing text '/cookieconsent/missingConsentMessageFunctional' for 'Norwegian, Nynorsk (Norway)']

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"