BABYSONGKURS

Er du eller nokon du kjenner heime med baby? På Fitjar bedehus startar me opp med nytt babysongkurs, når det er trygt å samlast igjen. Babysong er musikkstund med songar, regler, rytme og bevegelse. Etter samlinga et me nistelunsj saman. Me stiller med kaffi og te og de tar med niste og kopp.  Påmelding til Randi L Matre på tlf 95 13 85 62. Send namn og alder på baby og namn og telefonnummer til den vaksne. Me føl restriksjonane og legg til rette med handsprit og handvaske, oppmøte lister og held avstand.

Kontaktinformasjon for Fitjar kyrkje

Kyrkjekontoret ligg i Fitjar rådhus

Ekspedisjonstid kyrkjekontor:
vekedagar  kl. 10.00-11.30 og 12.30-15.00

Ta kontakt på telefon om døra er låst og me er ute på oppdrag.

Telefon: 53 45 85 00 (sentralbord)
Postadresse:
Postboks 10, 5418 Fitjar