Vil du være med ?

Menighet er fellesskap!

Å være i en menighet betyr å være sammen. Samtidig kan vi ikke bare sitte i ro å være sammen- ikke bare.. Sammen kan vi gjøre masse. I Foldnes har vi bruk for deg og de ressurser du har fått og vi ønsker deg inn i felleskapet. Du har nok ressurser til å gjøre det dsom det er tenkt at du skal gjøre. Om du vil engasjere deg i menigheten å treffe nye folk, få nye venner og lære nye ting finnes det et utall av muligheter. Vi trenger å bli møtt når vi kommer til kirken- altså vi trenger noen som kan møte meg og deg. Er det noe for deg? Det  trengs noen til å lage kirkekaffe, noen til å lese teksten, noen til å være medliturg, noen til å styre videokanonen, noen til å søndagskolen. Om du kjenner at du har lyst til å delta - tak kontakt med oss.

Ring eller send en epost til

Trond Høvik
917 32 565 eller epost tr.hovik@gmail.com

I tillegg har vi mange andre grupper som består av folk som vil være med å gjøre noe.  se progammet vårt og alle gruppene på siden- bare start å klikke !

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"