Delta - bli friviljug i kyrkjelyden

Her i Fusa har me mykje arbeid saman med friviljuge, gjennom utvalsverksemd, klokkarar og kyrkjetenarar, praktisk hjelp til enkeltarrangement, og mykje meir.

Utan friviljuge hadde mykje av arbeidet me gjer måtte stoppa opp. Me har erfaring med at mange i Fusa er rause og flinke til å stilla opp, men aktiviteten vår er vidtfemnande og me treng alltid fleire friviljuge medarbeidarar.

Me ringjer eller melder ofte folk direkte, men om du har lyst til å delta med noko inn i kyrkjelyden, må du berre ta kontakt for meir informasjon!

Kontaktinformasjon for Fusa sokn

Vitjingsadresse: Andre høgda, Fjord'n senter

Kontoret er normalt ope vekedagar mellom 9 og 15.

Postadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen

Fakturaadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen eller epost post.fusa@kyrkja.no