Årsmeldinga er klar - velkomen til årsmøte!

Årsmøtet skjer torsdag 3. juni, 19:30, på Eikelandsosen bedehus.

Soknerådet inviterer til årsmøte på Eikelandsosen bedehus. Møtet har vorte utsett fleire gonger grunna virusrestriksjonar, men no tar me sjansen! Det vert eit litt uvanleg møte med tanke på at Covid-19-pandemien har lege tung over året me skal sjå bak på, og me må so klårt framleis passa på avstandsreglar. Men det er òg viktig at møtet får skje - difor, velkomen til Eikelandsosen bedehus torsdag 3. juni, klokka 19:30!

På årsmøtet skal me sjå på årsmeldinga for 2020. Ho er tilgjengeleg her, eller i lekkje under kontaktinformasjonen. Det er mykje relevant informasjon her, og me kjem til å gjennomføra møtet som om alle til stades har lest meldinga før dei kjem.

Kontaktinformasjon for Fusa sokn

Vitjingsadresse: Andre høgda, Fjord'n senter

Kontoret er normalt ope vekedagar mellom 9 og 15.

Postadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen

Fakturaadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen eller epost post.fusa@kyrkja.no