Faste grupper innan trusopplæring

Gud til ære, men borna til gagn!

Mange av tinga på trusopplæringsplanen i Fusa er ting du berre får oppleva ein gong, eller som kun er ope for bornet i eitt år av livet deira. Men me har òg faste grupper med ulike mål, som er tilrettelagde for ulike interessefelt.

I Fusa kyrkje har me sundagsskule på annakvar gudsteneste, der borna vert samla i eit eige rom, og får undervising om Bibelen som er meir tilpassa dei enn preika er. Dette går over omtrent halve gudstenesta, og dei slepp ut i god tid til kyrkjekaffi etter.

Me har òg ulike korgrupper, som du kan lesa meir om på korsida vår. Kora strekk seg frå barnehagealder og heilt ut i vidaregåande, og to av desse kora har òg eigne dansegrupper.

Friluftsklubben Noah er eit tilbod for gutar mellom 5. og 8. klasse, som samlast på fredagar og har aktivitetar og andakt ute. Om du ynskjer meir informasjon om gruppa, eller å melda deg på, kan du ta kontakt med Ernst Ove Indrebø på telefon 414 51 801.

For ungdom har me òg gruppa AfterKonf, som du kan lesa meir om på ungdomssida. AfterKonf er leiartrening, og er tenkt til dei som er interessert i å vera med vidare under og etter konfirmasjonstida.

Kontaktinformasjon for Fusa sokn

Vitjingsadresse: Andre høgda, Fjord'n senter

Kontoret er normalt ope vekedagar mellom 9 og 15.

Postadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen

Fakturaadresse: Postboks 73, 5649 Eikelandsosen eller epost post.fusa@kyrkja.no