4årstreff og bok

Om du har blitt 4 år eller snart blir det – om hausten blir du invitert til UNDRETUR i di KYRKJE KL 17.00-18.30, saman med ein vaksen.

Vi skal sjå oss litt rundt i huset, synge saman og snakke litt om kva som skjer søndagen når du skal få 4 –årsbok. Etterpå skal vi kose oss med bollar og saft.

Søndagen kl 11 er det Sprell Levande Gudsteneste med utdeling av boka. Då ønskjer vi at DU kjem og får 4- årsboka “ Mi kyrkjebok” saman med familien din.

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: