Misjonsprosjekt

Alle sokna har sine misjonsprosjekt vi samlar inn pengar til. Her får du vite litt meir om dei.

Giske og Godøy kyrkjelyd sitt misjonsprosjekt: NMS i Midtausten
I Midtausten arbeider NMS for å dele trua på Jesus, utrydde fattigdom og fremje menneskerettane. Gjennom prosjektet gir vi støtte til den kristne TV-kanalen SAT-7, biskop Thomas sitt arbeid på Anafora og mykje anna.

Valderøy sokn sine misjonsprosjekt:
Mental helse i Nepal.  Mental helse-prosjektet  arbeider for å hjelpe slik at barn og kvinner får det betre heime og på skulen.

NMS: Kyrkja i Estland.
- driv mediearbeid i kristen regi av og for ungdom. Der èin når mange unge gjennom magasin og sosiale medier og rekrutterer unge talent innafor medie til å bruke sine evne i kristen samanheng.
NMS er med på igjenbygging av kyrkjer der folk bur og er involvert i kyrkjelydsplanting og kyrkjebygging.
NMS har både misjonærar og eittåring i Estland.

Her er siste nyhetsbrev frå Estland.
Takk for du støtter kyrkjelyden sitt misjonsprosjekt i Estland.

Vigra sokn sitt misjonsprosjekt: Gi ungdom eit levebrød!
Det er namnet på Vigra kyrkjelyd sitt misjonsprosjekt i området ved Ghodaghodi i Nepal, i samarbeid med HimalPartner. Saman kan me hjelpa ungdom i området med utdanning og yrkesopplæring. Dette skjer i tilknytning til møbelfabrikken "Living Wood Systems", som Otto Stornes og andre frå Sunnmøre arbeider med å få på plass.

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: