Misjonsprosjekt

Alle sokna har sine misjonsprosjekt vi samlar inn pengar til. Her får du vite litt meir om dei.

Giske kyrkjelyd sitt misjonsprosjekt: Kyrkjeleg undervisning i Kina
Sidan 2004 har kyrkjelyden støtta NMS sitt arbeid i Kina og Hong Kong. Kyrkja har hatt ein enorm vekst i mange år, og har derfor stor mangel på leiarar og undervisningsmateriell. NMS samarbeider med kyrkja i Kina for å styrke kyrkja sitt arbeid med å nå vidare ut med den kristne bodskapen.

Godøy kyrkjelyd sitt misjonsprosjekt: NMS i Midtausten
I Midtausten arbeider NMS for å dele trua på Jesus, utrydde fattigdom og fremje menneskerettane. Gjennom prosjektet gir vi støtte til den kristne TV-kanalen SAT-7, biskop Thomas sitt arbeid på Anafora og mykje anna.

Valderøy sokn sine misjonsprosjekt:
Mental helse i Nepal. Ellen (frå Valderøya) og Calle Wahlstrôm er utsendingar frå Himalpartner. Ellen er med i eit Mental helse-prosjekt som arbeider for å hjelpe slik at barn og kvinner får det betre heime og på skulen.
NMS: Kyrkja i Estland. NMS støtter bygging av 2 lokale kyrkjelyder i Tallinområdet. I tillegg bidreg NMS økonomisk innen kristent mediearbeid for og med ungdom.
«Når vi deler ting skaper vi ei meir rettferdig verd!» NMSU

Vigra sokn sitt misjonsprosjekt: Møbelfabrikk i Nepal
I samarbeid med Himalpartner, har Otto Stornes starta opp ein møbelfabrikk i Nepal. Saman med fleire andre sunnmørske forretningsfolk og møbelfabrikantar har han vore med og danna konsulentfirmaet «Himalayan Wood Systems DA» for å gi vegleiing og opplæring til dei som skal driva møbelfabrikk i Ghodaghodi. Denne landsbyen ligg langt vest i Nepal, på slettelandet like nord for grensa mot India.

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: