Orgeljubileum og salmekveld

I år feirar orgelet i Giske kyrkje 20 år og i det høvet blir det salmekveld onsdag 25. november kl. 19.30.

Det blir først litt forskjellige salmar frå salmeboka før Elias Giske held ei helsing. Etter litt orgelspel går med over til å syngja litt adventssalmar og vi førebur oss til adventstida. Så avsluttar vi kvelden med ei kort kveldsbøn.
Velkomen til salmekveld og jubileum!

PS: Vi minner om smittevernet. I Giske kyrkje er det plass til 36 stykker. Men lat ikkje det skremme deg frå å koma!

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: