Velkommen til konfirmasjon i Hobøl og Tomter!

Alle høstens 9. klassinger inviteres til å melde seg som konfirmanter i Hobøl og Tomter menighet. Velkommen til et meningsfylt år i kirken!

Slik melder du deg på

Fyll ut og ta med deg innmeldingsskjema til innskriving i Hobøl kirke tirsdag 22. august kl 18. Skjema får du i posten i tiden rundt skolestart. Du kan også laste ned skjemaet som du finner nederst på denne siden.

Innskrivingen i kirken er også et informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre. Etter informasjonsmøte i kirken er det grilling og sosialt samvær på Berger gård ved kirken.

Konfirmantåret består av konfirmantundervisning annenhver torsdag like etter skolen, noen temakvelder og overnattingstur og leir. I tillegg skal man delta på minst åtte gudstjenester i løpet av året.

1.-2. september har vi Kick-Off på Vestre Bråte bygdetun og overnatter der.

Ikke døpt?

Du er velkommen til å delta i konfirmantopplegget selv om du ikke er døpt. Dåpen er en forutsetning for å delta i den avsluttende forbønnsgudstjenesten. Ofte er det flere konfirmanter som lar seg døpe i løpet av konfirmantiden.

Hele konfirmantåret koster kr 1 200 inkludert materiale og konfirmantweekend.

Konfirmasjonsdatoer 2018

19. og 20. mai Hobøl kirke

26. mai Tomter kirke

Du kan selv velge dato og sted for konfirmasjon.

For mer informasjon om konfirmantåret last ned brosjyren nederst på denne side

Kontaktinformasjon for Hobøl og Tomter sokn

Hobøl kirkekontor finner du i forpakterboligen ved Hobøl kirke

Kontoradresse:

Mjærumveien 53, 1827 Hobøl