Vil du bli dialogpilot?

Vil du bidra til færre konflikter, fordommer og ekstreme holdninger? Ønsker du å få gode verktøy for samtale med ungdom om livssyn, tro og identitet? Har du lyst til å delta på et unikt studium og ta del i et nettverk og erfaringssted for arbeid med dialog? Ønsker du nyttig arbeidserfaring? Søk dialogpilotstudiet!

Høsten 2021 starter en ny studierunde av Dialogpilotstudiet ved Universitetet i Oslo, Teologisk fakultet. Studiet gir totalt 20 studiepoeng, og går over to semestre.

For å søke på studiet bør man være primært 19 – 30 år, ha et reflektert forhold til eget tro eller livssyn, være interessert i mennesker, ønske å lære mer om dialog og ha generell studiekompetanse.

SØKNADSFRIST 1.JUNI 2021.

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo