Konfirmasjon

I konfirmasjonstiden i Grefsen menighet får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv.

Konfirmasjon er en forbønnshandling med bekreftelse av Guds løfter gitt ved dåpen. Bibelen forteller at dåpen er Guds gave til oss. Dåpen er et synlig tegn på Guds kjærlighet, og at den døpte er en del av kirken. Konfirmasjonen forutsetter ingen bekreftelse fra konfirmanten, det er Gud som bekrefter sine løfter slik de ble gitt ved dåpen. Det er ikke noe krav til prestasjon i konfirmasjonstiden. Her kan du komme slik du er og med de spørsmålene du har. Hvis du ikke er døpt, kan du bli døpt i løpet av konfirmasjonstiden.

I løpet av året får du lære om den kristne tro, hvilken betydning den har for samfunnet vi lever i, kirken vår og for oss selv. I Grefsen bruker vi et konfirmasjonsopplegg som heter "Delta". Dette bruker vi fordi vi ønsker å gi konfirmantene en mulighet til å utforske tro gjennom både kunnskap og praktiske oppgaver. Konfirmantene blir gjennom året en aktiv del menighetsfellesskapet vårt i Grefsen kirke. Vi ønsker å gi konfirmantene tilhørighet og gode opplevelser i kirken vår. Hvert år er det over 100 ungdommer som velger å konfirmere seg i Grefsen kirke. Karoline Bjørling Solem (kateket) og Thor-André Holten (prest) er hovedansvarlige for konfirmasjon. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Kontaktinformasjon for Grefsen menighet

Grefsen kirke
Glads vei 45 
0489 Oslo

 

Vipps 17317 for søndagsoffer
Vipps 17327 for gave til menigheten

Kontakt oss:
post.grefsen.oslo@kirken.no
Tlf. 23 62 93 10
Telefon- og besøkstid:
mandag-fredag kl.10-14

 

Bankkonto: 1506.21.80738 for gaver.

Bankkonto: 1503.94.72500 for innbetalinger med KID.

Bankkonto: 1609 23 60613 for andre innbetalinger uten KID.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"