Nytt flygel, nye muligheter - OPPDATERT: SE BILDENE!

Vi har Flygelaksjonsuka bak oss, med masse utsøkt musikk i Haugerud kirke. Men det blir flere muligheter på torsdag 16. februar 2017, i litt mer avslappede former. OPPDATERT ETTERPÅ: SE BILDENE.

Vi var så heldige å få låne et flygel maken det det menigheten ønsker å skaffe til Haugerud kirke til Flygelaksjonsuka. Da kunne vi riktig få nyte hvilke muligheter et slikt instrument gir.

Men hellet fortsetter: Vi har fått beholde instrumentet en uke til. Derfor inviterer vi til Flygeljam på torsdag 16. februar, rett etter superXdagen, altså kl. 18.30 og et par timer utover. Du kan komme direkte - eller du kan være med på superXdagen først og få middag til en billig penge og treffe hyggelige mennesker av alle aldre.

Uansett: dukk opp i Haugerud kirke torsdag 16. februar kl. 18.30. Da blir det uformell musikk på det flotte flygelet. Noen har allerede lovet at de vil fremføre forskjellig typer musikk. Og så kan du også bidra hvis du vil. Eller du kan sette deg ned rolig og høre på det de andre spiller. Slapp av. Velg selv.

Vi sees.


Dette skrev vi før Flygeljammen.

Og etterpå skriver vi dette: Det ble en variert og avslappet stund med ren flygelmusikk og med sang akkompagnert på flygelet. Nedenfor ser du bilder av dem som opptrådte.

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

Telefon: 23 62 97 40

E-post: post.oah.oslo@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"