Speiderne

KFUK-KFUM-speiding er naturopplevelser, fellesskap og kristen tro. Som KFUK-KFUM-speider får du være med på spennende turer i den fantastiske norske naturen og  møte speidere fra hele verden på leir.

Speideren er delt inn i fire "arbeidsgrener": Oppdagere, stifinnere, vandrere og rovere.  Oppdagere (1. og 2. klasse) og Stifinnere (3. - og 4. klasse) har møtene sine på Jonsekollen (P A Minchsgate 2) på mandager, oppdagerne møter kl. 17:00 - 18:00, stifinnerne kl. 18:00 - 19:30.  Vandrere (5. - 10. klasse) og Rovere (10. klasse og eldre) har møtene sine på Menighetssenteret (Hyttegata 4).  Alle grupopene har ofte utemøter, disse kan også være på andre steder i nærmiljøet.

Kontaktinformasjon for Kongsberg og Jondalen menighet

Kongsberg kirkekontor