Gravferd

Alle som har bustadadresse i Kvam, har rett til fri grav i Kvam, uansett trudomssamfunn.

For medlemer i kyrkja er det også ein rett – men ingen plikt - å kunna nytta kyrkja sine tenester gratis til gravferd.

For ikkje-medlemer i Den norske kyrkja må det betalast ei avgift, dersom kyrkja skal nyttast til gravferda. Denne er for tida på kr 3700,-

Dersom den avdøde har budd utanom Kvam dei siste 5 åra, lyt det betalast ei utanbygds avgift ved gravferd og urnenedsetjing i Kvam:

- For kistegravferd frå kyrkja: kr 9400,-

- For kistegrav utan seremoni: kr 5700,-