Utdeling av 4-årsbok

Søndag 26. september kl. 11.15 i Os kyrkje og søndag 17. oktober kl. 11.00 i Nore Neset kyrkje.

Velkomen til familiegudstenste i

Os kyrkje                   Søndag 26. september kl. 11.15 (ikkje kl. 11 som det sto i brevet).
Nore Neset kyrkje     Søndag 17. oktober kl. 11.00 (klokkeslett kan bli endra til 11.15).

Eller du kan velgje å henta boka på kyrkjekontoret.

Du vel den gudstenesta som passar best for deg.
I kyrkja får du og dei andre 4-åringarne «Mi kyrkjebok».

Viktig informasjon til dei føresette:
Vi skriv namnet i boka på førehand og treng difor påmelding.

Påmelding registerer du her innan 23. september kl. 12 for Os kyrkje og 13. oktober kl. 12 for Nore Neset kyrkje.

Dersom ikkje denne søndagen passar,  kan du også registrere at du ønskjer ny invitasjon til våren eller hente boka på Kyrkjekontoret.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os