Familiekoret Shuba Dubs

Familiekoret ShubaDubs startar opp att torsdag 9. september, kl 17.30-18.30.

Velkommen til ShubaDubs - koret for deg som liker å synge og danse. Born mellom 2 ½ år - 5 år (før 1. klasse) er hjarteleg velkomen saman med ein vaksen. Øvingane foregår annankvar torsdag i Tunet, vi et óg kveldsmat i lag (som er ein felles innsats frå dei føresette).

Datoane for dette semesteret blir: 9. og 23. september, 7. og 21. oktober, 4. og 18. november, og 2. desember.

ShubaDubs deltar på myldregudsteneste den 31. oktober.

Stad : Tunet kyrkje- og kultursenter.
Informasjon: Sylvi Lundgren sl828@kyrkja.no 47504327
Nye og gamle må melde seg inn i koret. Det er begrensa med plassar, det vert sett opp venteliste.
Her er lenke til påmelding

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os