STRIKK TIL TUNET

Strikk til Tunet startar opp onsdag 1. september kl 12:00. Ta med deg lunsjpakke, vi serverer kaffi.

Vi inspirerer kvarandre til å strikke.

Kvar onsdag kl 12:00.14:00 er det "Strikk til tunet" i Kafeen, i Tunet Kyrkje- og kultursenter.

Vi har to mål:

* Å ha ope hus i Tunet der vi kan møtast til uformelt samvær med kaffi og vaflar.

* Å strikke og inspirere kvarandre til å lage arbeid som kan skaffe inntekt til nedbetaling av Tunet.

Gamle og nye medlemmer er hjarteleg velkomen til eit sosialt og hyggeleg treff der vi førebur basar til Tunet.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os