Soknerådet i Os og Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd

Soknerådet er valde medlemmar av kyrkjelyden. Vervet gjeld for perioda 2019-2023.

Etter valet i 2019 fekk Os sokneråd denne samansetninga:

Bente Marie Brøvig Strømme, leiar
Per Gunnar Lunde Oseng, nestleiar

Knut Inge Johnsen, Inger Jonette Indset Botnevik, Jorunn Hodneland, Christine Westgaard Lund Halland, Jon Håkon Øen, Malin Nøss Vangsnes

Arne Tveit (1.varamedlem), Nils Sørbø (2.varamedlem), Kjell Jarle Aadland (3.varamedlem), Becky Ogwu Hesjedal (4.varamedlem) og Thorstein Skårnes (5.varamedlem)

Margrethe Holmboe Askeland, sokneprest
Linda Ekerhovd, dagleg leiar

Bjørnafjorden kyrkjelege fellesråd består av:
Jon Håkon Øen og Jorunn Hodneland frå Os sokneråd er valt som faste medlemmar, med Knut Inge Johnsen som 1. vara og Inger Jonette Indset Botnevik om 2. vara.

Frå Fusa sokn er Lars Erik Dalland og Roald Samnøy valt som faste medlemmar, med Toril Hartåker Hauge som 1. vara og Sigbjørn Sundfjord som 2. vara.

I tillegg:
Biskopien har utnevnt prost Kristin Sævik Litlere som geistleg representant og sokneprest i Os   Margrethe Holmboe Askeland som vara.
Kommunal representant i fellesrådet er Mikal Leigland (vara Trine Lindborg).
Kyrkjeverje Kristine Fjell

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os