Os FamilieKRIK

Os FamilieKRIK samler store og små til aktivitet og moro på Nore Neset!

FamilieKRIK er i stadig vekst over heile landet; ein strålande møteplass for heile familien, der fysisk aktivitet og godt samvær står i sentrum. Os FamilieKRIK har samling i Nore Neset Idrettshall om lag éin gong i månaden frå kl.16.30-18.30. Først litt kaffe, prat og andakt (alle tar med litt mat og drikke til felles kaffebord) før vi går inn i hallen og har forskjellige aktivitetar tilpassa ulike aldersgrupper. Bli med!

Os FamilieKRIK er eit lokallag av den sjølvstendige organisasjonen KRIK (Kristen Idrettskontakt) som samlar idretts- og aktivitetsglade menneske frå ulike kyrkjesamfunn i heile landet og fleire andre stader i verda.

Du finn kontaktinformasjon og oppdatert informasjon om Os FamilieKRIK på gruppa si Facebook-side.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os