Fredagstaco i Tunet kyrkje- og kultursenter

Ta med heile familien på sosial fredagsmiddag i Kyrkjetunet!

Månadens mest trivelege fredagsettermiddag startar klokka 17.00 i Os kyrkje, til felles samling, song og leik.
Etterpå går vi bort i Tunet. Der kan ein delta i aktivitetar ein måtte ønskje; brettspel, legobygging, formingsaktivitetar, hjelpe til med matlaging/oppkutting til taco, prøve instrument i kyrkja, eller frileik på kyrkjeflaten.

Til slutt et vi sjølvsagt taco i lag i Eldstova (Tunet) fram til kl 19.00.
Ungdomane i familien kan ofte gå vidare på ungdomsklubben Tune In om dei vil.

Betaling skjer ved oppmøte og er kr.25,- for born og kr.50,- for vaksne, eller kr.125,- for familie. Vi har bankterminal!

I den offentlege gruppa "Fredagstaco i Os kyrkjelyd" på Facebook blir det lagt ut info om datoar og andre viktige beskjedar. Påmelding kan óg skje til post@os.kyrkja.noVi vil svært gjerne ha påmeldinga så tidleg som mogleg for å handle inn matvarer.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os