Sprell Levande søndagsskule

Os kyrkjelyd ønskjer å bidra til at born og unge kan få læra å kjenna Jesus. Borna si tru er viktig å verdsetje, og like verdifull som ei «vaksen tru». Barnesamling ved gudsteneste i Os og Nore neset kyrkje er ein trygg og god stad å vera for borna. Her får borna bibelforteljing, felleskap og rom for undring over livet og trua, på sine premissar. Borna kan gå åleine, eller i følgje med ein vaksen.

Vi møtes på gudstenesta kl 11, og etterkvart vil søndagsskuleleiraren invitere borna fram for å sjå kva som er i skattekista. Skattekista gjer oss nokre «hint» om kva fokus barnesamlinga skal ha. Så syng vi nokre barnesangar, før vi går saman inn på søndagskulerommet (Nore neset) eller bort i Tunet (Os).

Denne våren startar vi med eit opplegg for Tweens (9-12år) på barnesamlingane. Det er eit ege opplegg som heiter Aldri Alene og er utvikla i eit samarbeid mellom Acta, Søndsagsskolen Norge, NLM Ung, Blå Kors og NLA Høyskolen.

I samband med oppstart av dette oppmodar vi alle i denne alderen til å komme å vere med på eit kult opplegg med animasjonsfilmar, quiz, samtalar, emojis, songar og mykje meir.

Det vert annonsert på nettsida kva gudsteneste det er tilbod om barnesamling.
Velkommen!

Ver meir oppdatert på barnesamllingar, bli med i FB-gruppa vår

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os