Fasteaksjonen

Gjennom å bidra i Kirkens Nødhjelp si årlege innsamling Fasteaksjonen tar du del i kyrkja sitt samfunnsengasjement og diakonale arbeid.

Nestekjærleik, menneskeverd, engasjement og omtanke for andre står heilt sentralt i kyrkja sitt verdisyn. Å vera kristen er óg å vera eit handlekraftig medmenneske.

Kirkens Nødhjelp (KN) kjempar saman med menneske og organisasjonar over heile verda for å avskaffe fattigdom og urettferd. KN gjev nødhjelp i katastrofar og jobbar langsiktig for utvikling i lokalsamfunn verda over, i meir enn 30 land.

Les meir om Kirkens Nødhjelp sitt arbeid på deira nettsider.

Kvart år, like før påske, går Fasteaksjonen, over heile landet, som ein del av konfirmasjonsførebuinga. Gjennom å bidra i denne viktige innsamlingsaksjonen får vi bruke kreftene våre til nytte for våre medmenneske.

Les meir om Fasteaksjonen her.

Saman for ei rettferdig verd!

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os