Språkkafé

Velkommen til ein internasjonal møtestad for alle osingar - både nye og veletablerte!

Få stader sit praten like laust som over ein kaffikopp på kafé. Difor er det ein perfekt stad å lære seg språk! Gjennom samtaler med gamle og nye kjente trener vi på å snakka og forstå språket vi bruker i kvardagen. Og kanskje lærer du deg nokre fraser på framande tungemål óg?

Småpraten er sjølvsagt akkompagner av enkel servering av kaffi, te, saft og vaflar.

Språkkafeen er både for deg som ynskjer å øve på å snakka betre norsk, og for deg som vil hjelpe andre til å snakka betre norsk. Vi treng begge delar for at denne møteplassen skal verte god og verknadsfull!

Tilbodet er gratis og finn stad i Tunet Kyrkje- og kultursenter. Følg med i kalenderen og bli gjerne medlem i Facebook-gruppa "Språkkafeen i Os"!

Vil du hjelpe til?
Å lage til språkkafeen? Å leike med borna? Å rydde opp etter språkkafeen?
Ta kontakt med diakon!

Dette er eit samarbeid mellom Os kyrkjelyd, Os frivilligsentral, Os norsk folkehjelp, Norske Kvinners Sanitetsforening i Os og Flyktningetenesta i Os.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os