4 år: Fireårsboka

Det er lang tradisjon for at fireåringane kjem til kyrkja og får utdelt "fireårsboka".

Når borna er fire år er det mykje å undre seg over og oppdage. Fireårsboka opnar nye dører til bibelhistoriene og bornas tankar om livet. Vi kan ikkje garantere at det blir færre vriene spørsmål frå borna til dei vaksne av å lesa denne boka, men vi ynskjer å skape eit "undringsrom" for både born og vaksne.

Kyrkja arrangerer fireårsbok-utdeling fem ganger i året. Barna blir inviterte med brev i posten. I forkant av samlinga treffast vi nokre dagar før i kyrkja. Dette kaller vi ein "undretur". Her får borna treffe nokre av oss som jobber i kyrkja, dei får utforske og oppdage kyrkja på barns vis, og dei får høyre fortellinga og synge songar dei vil kjenne at på søndagsgudstenesta.

God lesing og god undring!

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os