Diakoni - kyrkja si omsorgsteneste

Diankoniarbeidet i Os kyrkjelyd av tilsette og frivillige

Kva er diakoni?

Diakoni er kyrkja si omsorgsteneste. Omsorgen visast gjennom inkluderande fellesskap, vern om skaparverket og kamp for rettferd. Diakoni er omsorgstenesta til kyrkja. Diakoni er alt frå den kvardagslege omsorgen for naboen til internasjonalt engasjement for klimarettferd og nedkjemping av fattigdom.Diakoni er evangeliet i handling og blir uttrykt gjennom nestekjærleik, inkluderande fellesskap, vern om skaparverket og kamp for rettferd.

Diakoni arbeidet i Os kyrkjelyd

I Os kyrkjelyd har vi eit rikt omsorgsarbeid både blant eldre, vaksne og unge, og mange frivillige er engasjert i ulike oppgåver. Vi har samarbeid med Bjørnafjorden kommune, ulike organisasjonar og lag for å få et godt og breidt arbeid for ulike aldersgruppar, og møte ulike behov.  F.eks: Språkcafen, vennevko og familienettverskgruppar. Sjå meir lengre ned på siden.

Ikkje vær redd for å ta kontakt. Vi er her for deg.

Diakonale tiltak

Artikkeleigenskapen er ikkje sett i blokka

Kontaktinformasjon for Os sokn

Kyrkjekontoret ligg i Tunet kyrkje- og kultursenter i Os sentrum.

Besøksadresse: Øyro 49, 5200 Os
Postadresse: Postboks 209, 5202 Os