Temakveld om sorg

Onsdag 27. oktober kl. 19 inviterer vi til Temakveld i Sund kyrkje. Tema for kvelden er «Sorgens ulike ansikter» ved John Kristian Gramstad Rolfsnes, som har ei lang fartstid som prest og sjelesørger.

Rolfsnes er no hovedprest på Haraldsplass Diakonale sykehus. Tidlegare var han også hovedprest på Modum Bad.

Det blir musikkinnslag ved Irina Tarasova på orgel og klaver. Det  blir også enkel bevertning. Alle er hjarteleg velkomne!

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig