Velkommen til kyrkja!

Vi er glad for at vi endeleg kan invitere på gudsteneste i kyrkjene våre utan restriksjonar, krav om avstand og avgrensingar knytt til arrangement!

Sjå skjerikyrkja.no for fleire arrangerment

Generelle anbefalingar om handhygiene og at sjuke skal halde seg heime gjeld framleis. Personar med koronasmitte skal framleis vere isolert.

Avvikling av tiltak som nasjonale råd eller reglar står ikkje i vegen for at enkeltpersonar kan velja høgare nivå for vern av seg sjølv. For eksempel kan dei som ønskjer større vern mot luftvegsinfeksjonar velje å ha meir avstand til andre og sjølv nytta munnbind.

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig