Bibeltimar i Fjell kyrkje våren 2021

Våren 2021 ynskjer vi i Fjell kyrkje å ha eit djupare fokus på Bibelen, og det Bibelen har å seia for kristne.

Serien startar med å sjå på kva som er spesielt med Bibelen. Kva bok er dette? - Korleis er ho blitt til og overlevert fram til i dag? Deretter vil vi ha ein bibeltime som tek for seg samanhengen mellom Det gamle- og Det nye testamentet. (GT- NT) Der vil vi fokusere på korleis Jesus og læresveinane brukte og stilte seg til innhaldet i GT.

Vidare vil vi ha ein time som fokuserer på under og teikn i Bibelen. Kan vi stola på at undra verkeleg har hendt? Kva betyr under for kristentrua, og kva har synet på under å seia for kor ekte resten av bodskapen i Bibelen er?

Endeleg vil vi avslutta serien med ein time som tek for seg Bibelen og trua sin plass i heimane våre. Alle bibeltimane vil bli sendt direkte / strøyma på facebooksida til Fjell kyrkje.

• 10.02 - Bibelen - sjå sendinga under.
  • 10.03 - Forholdet mellom Det gamle- og Det nye testamentet - sjå sendinga under.
  • 14.05 - Underforteljingane sin plass og kva dei har å seia i Bibelen.
  • 12.05 - Bibelen og trua sin plass i heimen