Mykje liv på HalloVenn!

På allehelgensaftan 31. oktober vart HalloVenn arrangert i Ågotneshallen av Landro sokneråd og Metodistkirken for sjuande år på rad!

Med over 500 mennesker tilstades, blei dette ei vellukka kveld. Saman med Team Sulebakk framførte Nordre Fjell barne- og tweenskor, Lyskasteren frå Øygarden, Fjell barnekor og Joykids fleire songar.Etterpå var det hot dog, brus og godteri, og mange ulike aktivi­tetar. Her kunne ein velge alt frå å skyte mål mot Nest Sotra spelarar, hoppe i hoppeslott, klatre på klatrevegg og mykje anna moro. Årets tema var gode venar på bondegarden, og det var mange kreative kostymer å sjå!