Fastetida 2021

Fastetida er tida fram mot påsken, og byrjar 17. februar på askeonsdag. Denne fastetida vil me bruke til å la Bibelen inspirere og veilede oss!

Dette året har me oppretta ei facebook-gruppe for fastetida som du kan bli medlem av. Her vil me daglig legge ut bibelhenvisninger og ein andakt. Det vil også bli små filmar og intervju. Det er mogeleg å leggje inn eigne kommentarar og spørsmål. Slik les vi oss saman gjennom fastetida.

Trykk her for å kome til gruppa

Me har og laga eit hefte med bibelleseplan som du kan laste ned og følgje, den kan du finne under i eit pdf-format.