Covid-19: smitteverntiltak gjeldande til og med 7. desember

Det er innført nye nasjonale smitteverntiltak. Det er også innført lokale smitteverntiltak som er strengare enn dei nasjonale. Det er berre høve til 20 deltakarar på alle offentlege arrangement, og 50 i gravferder. Gudstenestene i kyrkjene i Øygarden utgår søndag 08.11, 15.11. og 22.11.

Ein kan frå og med laurdag 07.11. vere maksimalt 20 deltakarar på alle offentlege arrangement der det er faste sitteplassar.

Gudstenestene i kyrkjene i Øygarden søndag 08.11, 15.11. og 22.11. utgår.

Gravferdar
Ein kan frå og med laurdag 07.11. vere maksimalt 50 deltakarar i gravferder. Under minnesamvær kan ein berre vere 20 deltakarar.

Dåp
det vert gjort individuelle avtalar når det gjelder gjennomføring av dåp. Dåp vert handtert særskilt og dåpsforeldre med tillyst dåp vert kontakta av presten.

Kyrkjekontoret på Temahuset, Straume, er stengt for publikum
Kyrkjekontoret på Straume vert stengt for besøk, men du kan nå oss på tlf. 400 03 316 måndag-fredag kl. 10-14 eller på post.oygarden@kyrkja.no Ta kontakt om du lurer på noko.

Denne informasjonen er ikkje uttømmande. Dei som er direkte berørt av tiltaka får innformasjon gjennom andre kanalar.

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig