Øygarden kyrkjelege fellesråd søkjer fleire ungdomsarbeidarar

Vi søkjer etter ungdomsarbeidarar som trivst med ungdom, og som vil vere med på vidare utvikling og styrking av ungdomsarbeidet. Ungdomsarbeidarane er ein del av eit team som jobbar med ungdomsarbeid både i “sine” kyrkjelydar og noko på tvers av dei ulike sokna.

Som ungdomsarbeidar er du også med i arbeidsfellesskapet organisert i Seksjon for barn og unge. Seksjonen har 18 medarbeidarar i ulike stillingsstorleikar, og møtast jamleg gjennom året.

Stilling primært knytt til ungdomsarbeidet i Landro sokn: 20% engasjement i eitt år. Tiltreding 16. august eller etter avtale.

Stilling primært knytt til ungdomsarbeidet i Foldnes sokn: 30% engasjement i eitt år. Tiltreding 16. august eller etter avtale.

Stilling(ar) primært knytt til ungdomsarbeidet i Hjelme og Blomvåg sokn: 20 - 60%. Tiltreding 16. August eller etter avtale.

Les heile utlysinga og søk på stillinga her

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig