Treff

Fleire gongar i månaden vert det arrangert føremiddagstreff, sjå under for kyrkje og dag.

På desse samlingane vert det servert middag og ein har ei samling om Guds ord med tale, song, vitnemål og andre innslag. Det vert og rikeleg tid til sosialt fellesskap der ein kan treffe gamle kjente eller knyte nye kontaktar.

Samlingane er opne for alle som ønskjer og har anledning til å vera med. Ein kan komme på alle samlingane sjølv om ein ikkje høyrer til i den kyrkja føremiddagstreffet er.

Treffa er:

• Andre onsdagen i månaden i Landro kyrkje kl. 11.30
  • Siste onsdagen i månaden i Foldnes kyrkje kl. 11.30
  • Andre tysdagen i månaden på Tednebakkane omsorgssenter kl. 16.30
  • Andre torsdagen i månaden i Hjelme kyrkje kl. 11.00
  • Siste onsdagen i månaden vekselvis i Sund kyrkje og Kausland kyrkjelydshus kl. 11.30

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig