T3 - Advent

Søndag 29. november blir det T3-dag i eller ved alle dei tre kyrkjene våre.

Førebels veit vi ikkje heilt korleis denne blir, for det kjem an på kva smittevernsreglar som gjeld den dagen. Men vi trur det blir ei form for julevandring ved kyrkja, der de får møte til dømes ein engel og ein gjetar, og der treåringen får ein pose med noko fint oppi, som de kan ha glede av i adventstida. Påmelding skjer nedst på denne sida. Dei påmeldte vil få meir info når dagen nærmar seg, og når vi veit meir. Velkomen!

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!