T6 - Skulestartdag

Velkommen til T6-dag med utdeling av 6-årsbok. Det blir T6-dag i alle tre kyrkjene: Tysdag 17. august i Fjell kyrkje, onsdag 18. august i Landro kyrkje, torsdag 19. august i Foldnes kyrkje. Alle T6-dagane er kl. 17.00-18.30.

Gratulerer med skulestart! På T6-dagen skal du få høyre forteljinga om ein som klatra opp i eit tre. Han fekk òg ein heilt ny start. Han lærte masse den dagen han klatra opp i treet.

Vi skal ikkje klatre i tre på T6-dagen, men vi skal synge, leike og mykje anna.

Håper å sjå deg på T6 skulestartdagen!

Program:

• Kl 17.00: Oppstart
  • Svisj – vi er saman!
  • Forteljing og leik
  • Skulesekk-velsigning og utdeling av 6-årsbok
  • Kl 18.30: T6-dagen er ferdig

Hugs å ta med deg T-dagsmappa di (viss du har) og skulesekken din (med pennal oppi).

T6-dagen koster 50 kr, og kan betalast på Vipps #82511. Hugs å merke betalinga med T6 og namnet på barnet.

Kontaktinformasjon for Trusopplæringa i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!